Poštovani,

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo unutar korisničkih stranica implementirali novi sigurnosni certifikat dodatne vrijednosti, GeoTrust Extended Validation (EV) SSL.
Radi se o certifikatu premium poslovne klase SSL sigurnosti, te vizualno potvrđuje najvišu razinu autentičnosti dostupnih među SSL certifikatima.

Instalacijom novog certifikata implementirali smo i novi način plaćanja kreditnim karticama.
Do sada smo za naplatu putem kreditnih kartica koristili 2Checkout.com payment gateway koji se pokazao kao odličan, međutim nedostatak mu je nemogućnot naplate kartica u kunama.

Usluge od sada možete direktno putem naše stranice platiti karticama MasterCard, Maestro, Visa te Diners, dok za plaćanje AmericanExpress karticama molimo Vas da koristiti opciju PayPal.

Budući da se plaćanje karticama sada vrši direktno na našim stranicama, a ne kao do sada na stranici payment gateway providera, moramo napomenuti da Studio4web ne pohranjuje nikakve brojeve Vaših kreditnih kartica već to radi payment gateway koji je certificiran po najvišim sigurnosnim standardima (PCI DSS1).

Kako bi se prijenos podataka između Vašeg računala i našeg servera, te našeg servera i payment gateway providera maksimalno osigurao, instaliran je na početku obavijesti naveden visoko kvalitetan GeoTrust EV SSL certifikat.

Također moramo obavezno napomenuti da od sada imate mogućnost automatskog plaćanja produženja korištenja usluga putem kreditnih kartica.
Prilikom isteka usluge sustav će 3 dana prije isteka valute ponude automatski teretiti Vašu kreditnu karticu.
Ukoliko ne želite automatsku obnovnu zakupa usluge, dovoljno je da pod detaljima domene isključite opciju za "Automatsko produženje", tj. pod detaljima hosting usluge podnesete zahtjev za poništenje usluge najkasnije 4 dana prije isteka zakupa kako ne bi došlo do automatske obnove i neželjenog terećenja kartice.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem ticket sustava ili online chat-a.

Studio4web

Srijeda, Lipanj 10, 2015

« Natrag